Klik hier voor een verplicht te lezen corona-protocol
Openingstijden Route Tickets

Jump je fit met deze unieke lesvormen

Zweet all over the place, maar zo gaaf om te doen!

Intensief fitnessen met een lach op je gezicht? Het kan écht! Met JumpFitness volg je intensieve groepstrainingen op de trampolines. Door de vering van de trampolines zijn de verschillende workouts échte fat burners!

Met hardlopen op een loopband staat er twee keer zoveel druk op de spieren, gewrichten en pezen van je enkels, onderrug en voorhoofd. Bij elke landing moeten je onderbenen en voeten soms tot wel vier keer de hoeveelheid van je eigen lichaamsgewicht dragen. Die G-krachten hebben minder invloed op je lichaam wanneer je jumpt. Dat komt doordat trampolines meeveren en zodoende de impact van je landing verzachten. Je botten en gewrichten worden beschermd en tegelijkertijd ook versterkt. Daardoor heb je minder kans op blessures. Een win-win dus!

Fun fact: wist je dat tien minuten Jumpen gelijk staat aan dertig minuten hardlopen? Dat is pas een high-intensity work-out!

Check hieronder de lesprogramma's die we op dit moment aanbieden.

Jump Fit (beginners)

Jump Fitnessen met een lach op je gezicht? Het kan écht! Met Jump Fit voor beginners volg je een rustige groepstraining op de trampolines. Ideaal voor mensen die rustig aan willen beginnen met trampoline fitness. 

Deze lesvorm vindt vooral plaats op de trampolines, waar je verschillende oefeningen doet onder leiding van een enthousiaste leraar. 

Vergeet niet een handoek en flesje water mee te nemen. Daarnaast zijn jumpsokken verplicht. Deze zijn te koop aan de balie. 

Dinsdag: 19:00u tot 20:00u
Niveau: Easy

Boek direct je tickets

Jump Fit (gevorderde)

Een Jump Fitness les waar je echt wilt knallen? Kom dan naar de Jump Fit les voor gevorderde. Deze les is intensief maar tegelijkertijd ook waanzinnig leuk! Naast benen worden ook de bil- en buikspieren intensief getraind. 

Wil je iets rustiger beginnen? Doe dan eerst een lesje Jump Fit voor beginners mee. Daarna kan je altijd nog switchen naar een andere lesvorm.

Neem altijd een handdoek en flesje water mee naar de les. Daarnaast zijn jumpsokken verplicht en te verkrijgen aan de balie. 

Maandag: 20:00u tot 21:00u
Niveau: medium tot intensief 

Boek direct je tickets

Jump Cross

Voor de echte fanatieke sporters hebben we de Jump Cross les ontwikkeld. Een intensieve les waarbij, naast de trampolines, veel gebruik wordt gemaakt van fitnessattributen zoals touwen, ladders, gewichten ect. 

Een lesvorm die ook zeker geschikt is voor mannen die wat meer de kracht op willen zoeken. Uiteraard zijn vrouwen ook meer welkom! 

Zorg dat je altijd een handdoek en flesje water meeneemt naar de les. Daarnaast zijn jumpsokken verplicht en te koop aan de balie.

Dinsdag: 20:00u tot 21:00u & woensdag 19:00u tot 20:00u
Niveau: intensief 

Boek direct je ticket