Klik hier voor een verplicht te lezen corona-protocol
Openingstijden Route Tickets

Wij zijn per heden weer geopend!

De laatste update omtrent de Corona maatregelen

Update 14 januari 

Wij zijn per heden weer geopend voor losse Jump tickets! 

Helaas is het nog niet mogelijk om kinderfeestjes en groepslessen/stunt & trick lessen te boeken. Wij hopen dat hier na 25 januari verandering in komt. 

Via de ticketknop kun je weer tickets kopen voor 1u, 1,5u of 2u Jumpen. De Jump Academy lessen (stunt & trick en jump fitness) vinden helaas nog geen doorgang. 

Helaas is de horeca nog gesloten. Wel zullen we drank & lekkernijen als take-away verkopen. Bij kinderfeestjes kan er helaas niet gegeten worden. In plaats hiervan krijgen de kids een slush-puppy en een zakje chips of snoep voor onderweg mee. 

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen binnen de Covid-19 maatregelen zijn wij genoodzaakt om iedereen een geldige QR code te vragen bij binnenkomst. Iedereen die 18 jaar en ouder is moet een QR code van vaccinatie of een negatieve test kunnen tonen bij de entreebalie.

Dit geldt voor iedereen die bij ons op locatie aanwezig is. Zowel voor mensen die gebruik maken van onze trampolines als ouders/begeleiders die als begeleiding meekomen en niet gebruik maken van onze trampolines.

Voor meer informatie hierover kun je ons het beste per mail contacten via info@jump-010.nl. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren. 

Ondanks deze nieuwe ontwikkelingen hopen we op ieder z'n begrip en medewerking. 

Mochten er vragen zijn, dan verzoeken wij je om zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen via info@jump-010.nl. Wij proberen de telefoon zoveel mogelijk op te nemen, maar het kan zijn dat wij soms een telefoontje missen vanwege de drukte. 

Tot snel in het vetste Trampolinepark van Rotterdam! 

Team Jump-010

Meest gestelde vragen en antwoorden rondom COVID-19

Wij waarborgen de 1,5-meter afstand in ons pand door het beperken van het aantal bezoekers, eenrichtingsverkeer en duidelijke instructies vanuit onze medewerkers. Ook zijn er meerdere hygiëne punten om je handen te desinfecteren. 

Ouders mogen vanaf heden weer binnen plaatsnemen. Wel dienen zij zich aan de 1,5 meter regel te houden.

In ons park zijn meerdere desinfectie punten te vinden waar je je handen kan desinfecteren. Daarnaast hanteren we uitsluitend eenrichtingsverkeer en hebben we een aparte ingang & uitgang. De kleedkamers & toiletten zijn geopend.