Klik hier voor een verplicht te lezen corona-protocol
Openingstijden Route Tickets

Corona maatregelen

Corona maatregelen

Wegens de landelijke lockdown ter bestrijding van het Corona virus, zijn op dit moment alle trampoline parken in Nederland gesloten tot nader order.

We hopen half, uiterlijk eind mei de deuren weer te kunnen openen om eindelijk weer blije gezichten te mogen ontvangen. We houden de updates vanuit de overheid nauw in de gaten en indien er groen licht wordt gegeven zullen wij meteen communiceren op onze social media kanalen & website. Tot die tijd hebben wij helaas geen andere info dan dat er op de site van de overheid vermeld wordt. 

Mochten er vragen zijn, dan verzoeken wij je om zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. Wegens het grote aantal vragen zijn wij momenteel telefonisch lastig bereikbaar, wij hopen op je begrip hierin. Ons mailadres is info@jump-010.nl

We hopen een ieder hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en jullie snel weer te mogen verwelkomen in ons park.

Een overzicht van meest gestelde vragen vind je verder op deze pagina.

Team Jump-010

Meest gestelde vragen en antwoorden rondom COVID-19

Wij waarborgen de 1,5-meter afstand in ons pand door het beperken van het aantal bezoekers, eenrichtingsverkeer en duidelijke instructies vanuit onze medewerkers. Ook zijn er meerdere hygiëne punten en is een mondkapje verplicht. Daarnaast beperken van het aantal bezoekers en is het niet toegestaan voor de ouders om binnen te wachten. Zij kunnen plaatsnemen in onze verwarmde tent of hun auto. Helaas moeten we de kinderen van de ouders scheiden om open te kunnen blijven. 

Helaas mogen ouders/begeleiders niet binnen wachten. Wij mogen uitsluitend open als we de kinderen van de ouders scheiden. De ouders kunnen plaatsnemen in een verwarmde tent of hun eigen auto. Daarnaast hebben we take away koffie & thee voor wachtende ouders. 

In ons park zijn meerdere desinfectie punten te vinden waar je je handen kan desinfecteren. Daarnaast hanteren we uitsluitend eenrichtingsverkeer en hebben we een aparte ingang & uitgang. De kleedkamers zijn helaas gesloten. De toiletten zijn wel geopend. Een mondkapje is verplicht bij ons op locatie.