Klik hier voor een verplicht te lezen corona-protocol
Openingstijden Route Tickets

Corona maatregelen

Corona maatregelen

Yes! We zijn open! Wij werken niet met een toegangscontrole. Je hoeft dus geen QR code te laten zien bij de entree. 

Via de TICKET knop kun je losse jump tickets, kinderfeestjes, Jump Academy lessen (Jump Fit & Stunt & Trick) en Jump borrels boeken. 

De Jump Academy lessen zijn ook weer gestart. Vanaf heden kun je weer Jump Fit en Stunt & Trick lessen boeken via de website. 

Kinderfeestjes kunnen ook geboekt worden. Deze vind je via de pagina Kinderfeestjes - > overzicht arrangementen. Hierbij zijn feestjes inclusief eten ook weer mogelijk. 

Daarnaast is ook onze horeca geopend. Op onze vernieuwde menukaart vind je heerlijke hapjes en drankjes die met liefde klaargemaakt worden.

Mochten er vragen zijn, dan verzoeken wij je om zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen via info@jump-010.nl. Wij proberen de telefoon zoveel mogelijk op te nemen, maar het kan zijn dat wij soms een telefoontje missen vanwege de drukte. 

Hopelijk tot snel bij het vetste trampolinepark van Rotterdam! 

Team Jump-010

Meest gestelde vragen en antwoorden rondom COVID-19

Wij waarborgen de 1,5-meter afstand in ons pand door het beperken van het aantal bezoekers, eenrichtingsverkeer en duidelijke instructies vanuit onze medewerkers. Ook zijn er meerdere hygiëne punten om je handen te desinfecteren. 

Ouders mogen vanaf heden weer binnen plaatsnemen. Wel dienen zij zich aan de 1,5 meter regel te houden.

In ons park zijn meerdere desinfectie punten te vinden waar je je handen kan desinfecteren. Daarnaast hanteren we uitsluitend eenrichtingsverkeer en hebben we een aparte ingang & uitgang. De kleedkamers & toiletten zijn geopend.