Openingstijden Route Tickets

Sporten met een glimlach op je gezicht

Jump je Fit of leer de nieuwste tricks

Bij onze Jump Academy vind je onder andere Jump Fitness lessen voor de sportfanaten en Stunt & Tricks lessen voor de springhelden onder ons. Bij Jump Fitness volg je een intensieve workout op de trampolines. Alles onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste leraar. Te gek toch?! Intensief, uniek, maar vooral een hele leuke workout. Daarnaast zijn er op dinsdag & donderdag Stunt & Trick lessen voor de jeugdigen die hun springtechniek willen verbeteren. Eindelijk die flikflak of overslag kunnen? Schrijf je snel in en Feel The Experience! 

Hieronder vind je een overzicht van de lessen die wij momenteel aanbieden. 

Jump Academy
Jump Fitness lessen

Intensief fitnessen met een lach op je gezicht? Het kan écht! Met Jump Fitness volg je intensieve groepstrainingen op de trampolines. Door de vering van de trampolines zijn de verschillende workouts échte fat burners!

Op maandagavond geven wij fitness op de trampolines. Dit verschilt van gemiddelde tot intensieve lessen.

Meer info & tickets

Jump Academy
Stunt & Trick lessen

Kijk jij altijd met een schuin oog naar die ervaren jumpers, die de coolste tricks doen op de trampolines?

Wil jij ook leren hoe je een 360-twist, een frontflip, een backflip, een 540 front en een back full doet?

Bekijk dan snel de mogelijkheden om aan te sluiten bij de Stunt & Trick lessen. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen! 

Meer info & tickets

Privé les van een Jump Master

Altijd al privé les willen krijgen van een echte Jump Master? Dit is je kans! 1 op 1 op jou niveau trainen om flinke stappen vooruit te maken. Dat wilt toch iedereen? Boek snel een les en laat je vrienden zien wat je kan! 

Meer info & tickets