Openingstijden Route Tickets

Kom in contact

Contactinfo

Jump-010 Rotterdam
Akkeroord 10, 3079 ZS Rotterdam

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je bus 90 of 91 van Arriva nemen of bus 143, 144 of 76 van de RET, halte Akkeroord. Kom je met de tram? Dan kun je tram 23 nemen, halte Akkeroord of tram 2, halte Bredenoord (5 min loopafstand). 

Bereken route

Contact

Openingstijden Jump-010

Reguliere openingstijden 

maandag 20:00 - 21:00 (Jump-Fitness)
dinsdag 14:30 - 20:00
woensdag 12:30 - 19:00
donderdag 14:30 - 20:00
vrijdag 12:30 - 20:00
zaterdag 09:30 - 20:00
zondag 09:30 - 18:00

 

Openingstijden kunnen afwijken in verband met het weer of speciale gelegenheden. Online reserveren is te allen tijde verplicht. 

Reserveer hier je tickets

Veelgestelde vragen

Super tof dat je wilt komen Jumpen bij ons! Voordat je naar ons park komt is het verplicht om online een reservering te maken. Daarnaast is het ook verplicht om online te betalen voor deze reservering. Via de knop tickets vind je alle vormen en maten tickets die we aanbieden. Hier kom je ons online reserveringssysteem waarbij het boek van een ticket heel gemakkelijk gaat. Ook voor kinderfeestjes, lessen en overige activiteiten kun je hier een ticket boeken. 

Veiligheid is prioriteit nummer 1 bij ons. Het is daarom van belang dat je de veiligheidsregels goed doorneemt voordat je naar ons toekomt. We willen immers niet dat je een blessure oploopt. Ook is het verplicht om een waiver in te vullen tijdens het maken van een reservering. 

Wanneer je als ouder/begeleider meekomt en niet gaat Jumpen, hoef je ook geen entree te betalen. Uiteraard vinden we het wel leuk als je mee gaat Jumpen en stiekem weten wij ook dat de kinderen dat ook heel tof vinden! In dat geval kun je ook een 'vrij jump' ticket boeken. Dit is voor iedereen vanaf 7 jaar. 

Ja, het is verplicht om de waiver (vrijwaringsformulier) in te vullen voordat je komt Jumpen. Dit kan online tijdens het reserveren of bij ons op locatie. 

Wat tof dat je wilt komen Jumpen bij ons! Echter is de minimale leeftijd om bij ons te komen springen 7 jaar. Dit heeft te maken met de risico's die de activiteit met zich meebrengen. Kinderen onder de 7 jaar kunnen zich bij de Mini Jump helemaal uitleven met papa/mams als begeleider erbij. Klik hier voor meer informatie over Mini Jump

Ook voor de oudere generatie hebben we genoeg plezier te bieden! Overdag zijn er veel kids aan het Jumpen en zal je je als oudere niet helemaal thuis voelen in ons park. Echter, tijdens de avonduren ligt de gemiddelde leeftijd boven de 18 jaar en kun je je helemaal uitleven met je vrienden en vriendinnen. Ook gaat de muziek 's avonds wat harder en zullen de lichten gedimd worden. Kortom; een waanzinnig toffe plek om tijdens de avonduren naar toe te komen! Klik hier voor meer informatie

Wat jammer dat je niet meer kunt komen Jumpen. Niet getreurd, het bedrag wat je hebt betaald blijft in je 'account' staan en dit kun je gebruiken voor een volgende reservering. Helaas storten we geen geld terug naar je rekening. 

Bij kinderfeestjes rekenen we een voorschot van 20% van het totaalbedrag. Het restbedrag betaal je op locatie op de dag van het kinderfeestje. Mochten er meer of minder kinderen komen, dan kunnen we dit gemakkelijk verrekenen met het restbedrag wat nog betaald moet worden. Mocht je helemaal niet meer langs willen komen horen we dit graag uiterlijk 5 dagen van te voren. Binnen 5 dagen kunnen we de aanbetaling helaas niet meer retourneren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag mee

Ontdek het hier