Openingstijden Route Tickets

Veiligheid voor alles

Veiligheid is prioriteit nummer 1 bij ons. Hier lees je er alles over

Springen is leuk en gezond, maar jump safe! Net als bij andere sporten is er kans op blessures. Om die kans tot een minimum te beperken, maar ook om jumpen voor iedereen leuk en gezellig te houden, hebben we een paar regels waaraan we allemaal vasthouden.

Jouw bijdrage: 
Lees en begrijp de spelregels, bekijk de instructievideo zorgvuldig en volg de instructies op van het Jump-010 team, zij wijzen je ook op de mogelijkheden op blessures. Daarna teken je een verklaring (waiver) waarmee je aangeeft je bewust te zijn van deze kansen op blessures, dat je de spelregels kent, deze begrijpt en op zal volgen, om zodoende de kans op een blessure tot een minimum te beperken.  

Jump-010 bijdrage:
Alle trampoline-installaties van Jump-010 worden geproduceerd en gemonteerd door de Nederlandse fabrikant ELI Play. De door Jump-010 gebruikte apparatuur is van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is in de markt. “Made in The Netherlands” staat immers voor de hoogste kwaliteit.

Bij de bouw van onze trampoline-installaties wordt gebaseerd op de Amerikaanse ASTM standaard F2970-13 en op de Britse PAS 5000-standaard (die op haar beurt gebaseerd is op de Amerikaanse ASTM-standaard). Omdat trampolinespringen in trampolineparken zoals die van Jump-010 haar oorsprong vindt in de Verenigde Staten (waar de sector al sinds 2014 in ontwikkeling is en waar veiligheid van bezoekers zeer hoog in het vaandel staat), zijn de Amerikaanse wet- en regelgeving en standaarden de meest ontwikkelde in de markt. Daarnaast worden alle Jump-010 arena’s gekeurd door een door de overheid goedgekeurde keuringsinstantie.

WAS certificaat
Ons park voldoet aan de wettelijke bepalingen van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Met deze keuring is vastgesteld dat ons trampolinepark daadwerkelijk veilig kan worden gebruikt, zodat veiligheidsrisico's zijn uitgesloten of zijn beperkt tot een acceptabel niveau.

Wij hebben gezorgd voor:

  • een veilig ontwerp en productie van het toestel.
  • een toestel dat is voorzien van de juiste documentatie en opschriften.
  • toestellen die gekeurd zijn door een daartoe aangewezen instantie, zoals TÜV Nederland.

Veiligheidsvideo