Openingstijden Route Tickets

Over Jump-010

Het verhaal achter Jump-010 (voorheen Jump XL Rotterdam)

Jezelf (veilig) overtreffen en ongelofelijk veel plezier hebben. Dat is in een notendop de visie die wij hebben bij Jump-010. Aan de rand van Rotterdam, in de wijk IJsselmonde, hebben wij in 2016 dit waanzinnige trampolinepark opgezet en runnen dit dagelijks met ontzettend veel enthousiasme. De eerste vijf jaar heeft het gedraaid onder de vlag van Jump XL Rotterdam. Echter hebben we besloten om per 1 januari 2021 onder eigen naam verder te gaan. Dit heeft geresulteerd in de naam Jump-010, doelend op de mooiste stad van Nederland!

Veiligheid is uiteraard prioriteit nummer 1! Om deze reden leiden wij ons personeel goed op en laten we ons park regelmatig keuren door officiële instanties. Verder vinden wij het belangrijk innovatief te zijn. Zo is er in 2021 een twister en begin 2024 een spannende lasergame arena toegevoegd aan het park. 

Achter Jump-010 zitten dezelfde initiatiefnemers als Monkey Town Rotterdam, Adventure City Rotterdam en Fun Village Rotterdam. Dit alles valt onder Stuijt Leisure Group, met als missie om voor iedere doelgroep het perfecte uitje te bieden.

Ook enthousiast over onze andere parken? Neem dan een kijkje op onze websites;

www.monkeytown.eu/rotterdam
www.adventurecityrotterdam.nl
www.funvillage.nl