Openingstijden Route Tickets

Intensief, uniek maar vooral heel erg leuk.

Zweet all over the place, maar zo gaaf om te doen!

Intensief fitnessen met een lach op je gezicht? Het kan écht! Met Jump Fitness volg je intensieve groepstrainingen op de trampolines. Door de vering van de trampolines zijn de verschillende workouts échte fat burners!

Met hardlopen op een loopband staat er twee keer zoveel druk op de spieren, gewrichten en pezen van je enkels, onderrug en voorhoofd. Bij elke landing moeten je onderbenen en voeten soms tot wel vier keer de hoeveelheid van je eigen lichaamsgewicht dragen. Die G-krachten hebben minder invloed op je lichaam wanneer je jumpt. Dat komt doordat trampolines meeveren en zodoende de impact van je landing verzachten. Je botten en gewrichten worden beschermd en tegelijkertijd ook versterkt. Daardoor heb je minder kans op blessures. Een win-win dus!

Fun fact: wist je dat tien minuten Jumpen gelijk staat aan dertig minuten hardlopen? Dat is pas een high-intensity work-out!

Check hieronder de lesprogramma's die we op dit moment aanbieden.

Jump Fit

Jump Fitnessen met een lach op je gezicht? Het kan écht! Met Jump Fit volg je een leuke en licht intensieve groepstraining op de trampolines. Ideaal voor mensen die een beginnend tot medium niveau hebben.

Deze lesvorm vindt vooral plaats op de trampolines, waar je verschillende oefeningen doet onder leiding van een enthousiaste leraar. 

Vergeet niet een handdoek en flesje water mee te nemen. Daarnaast zijn Jump sokken verplicht. Deze zijn te koop aan de balie. 

Heb je een rittenkaart of abonnement? Reserveer dan via de rittenkaart/abonnement knop hieronder.

Maandag & dinsdag: 20:00u tot 21:00u.
Niveau: easy tot medium.