Openingstijden Route Tickets

Jump Academy
Stunt & Trick lessen

Eindelijk die double frontflip, dat wil jij toch ook kunnen?!

Kijk jij altijd met een schuin oog naar die ervaren jumpers, die de coolste tricks doen op de trampolines? Wil jij ook leren hoe je een 360-twist, een frontflip, een backflip, een 540 front en een back full doet?

Met Stunts & Tricks leer je gave stunts en tricks op en rondom de trampolines onder begeleiding van onze professionele Jump Masters. Stunts & Tricks wordt aangeboden voor kinderen vanaf 7 jaar en er geldt geen maximum leeftijd. Elke jumper is dus wel­­kom!

Er worden lessen gegeven op dinsdag & donderdag. Je kunt uitsluitend een boeking maken voor de beginners les van 17:00 tot 18:00. De lerares bepaald vervolgens of je door mag naar de gevorderde les. Hier kun je dus niet zelf voor reserveren. 

Get on board!

Als eerste starten we met de beginners les. Iedereen die aan het begin staat van zijn of haar trampoline carrière kan beginnen bij deze les. Vervolgens kun je vanuit hier alles rustig opbouwen. Onze lessen worden op twee verschillende werkdagen gegeven. 

Dinsdag & donderdag van 17:00u tot 18:00u 

Prijs: €10 per les. Een abonnement of 10 rittenkaart is ook mogelijk. Hier kun je aan de balie meer informatie over krijgen.

Boek direct je tickets

The intermediate way (medium gevorderd)

Kan je inmiddels een mooie back & frontflip draaien? Ben je toe aan wat meer uitdaging? Dan kan je instromen in de intermediate les wanneer de lerares hier goedkeuring voor geeft. Hier leer je bijvoorbeeld een double backflip!

Dinsdag & donderdag van 18:00u tot 19:00u 

Let op! Hier kun je niet online voor boeken. De lerares bepaald of je door kan stromen naar dit uur vanuit de 'Get on board' les. 

Prijs: €10 per les. Een abonnement of 10 rittenkaart is ook mogelijk. Vraag hiernaar aan de balie. 

For the Real Jump Kings!

Als laatste in de rij hebben we een gevorderde les voor de echte Jump Kings onder ons. Kan je op (bijna) olympisch niveau trampoline springen? Dan kan je na overleg met de lerares hier instromen. Tijdens deze les worden er sprongen gemaakt die zijn weerga niet kennen!

Dinsdag & donderdag van 19:00u tot 20:00u 

Let op! Hier kun je niet online voor boeken. De lerares bepaald of je door kan stromen naar dit uur vanuit de 'Get on board' les.

Prijs: €10 per les. Een abonnement of 10 rittenkaart is ook mogelijk. Vraag hiernaar aan de balie.