Openingstijden Route Tickets

Jump Party's & Jump Borrels

Wij houden van gezelligheid!

Het vetste feestje ooit vier je natuurlijk bij Jump-010! Leef je uit samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Dit ga je nooit meer vergeten! Ook als je op zoek bent naar een originele invulling van een uitje met je vriendengroep, collega’s of sportvereniging of met een kinderfeestje ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons ruime aanbod van Jump Parties en arrangementen. 

Hieronder vindt je de verschillende arrangementen die we aanbieden. Door te klikken op het blok van het desbetreffende feestje kom je direct in ons reserveringssysteem terecht. 

Het eten vindt altijd plaats na het Jumpen. Daarnaast zijn Jump sokken niet inbegrepen bij de feestjes. Deze zijn wel online bij te bestellen of eventueel aan de balie te koop. 

Jouw Jump Party vier je bij Jump-010!

Jump Borrel L (€19,25 p.p.)

Iets te vieren met vrienden, collega's of familieleden? Dan is het Jump Borrel pakket helemaal wat voor jullie! Van te voren krijgen jullie een veiligheidsinstructie zodat we de kans op blessures minimaal houden. Vervolgens gaan jullie 1 uur Jumpen en mogen jullie kiezen uit twee drankjes. Achteraf zetten we een heerlijke bittergarnituur op tafel. Te gek toch?!

Boek nu je ticket!

Jump Borrel XL (€24,25 p.p.)

1 uurtje Jumpen niet genoeg? Dan is het uiteraard ook mogelijk om 2 uurtjes jezelf helemaal uit te leven. Van te voren krijgen jullie een veiligheidsinstructie zodat we de kans op blessures minimaal houden. Daarna is het park 'all yours'. Inclusief twee drankjes naar keuze en een bittergarnituur. Kicken!

Boek nu je ticket!

Jump Exclusive

Wil je ons park afhuren voor je hele vereniging, school, stichting of bedrijf? Dat is mogelijk! We denken graag met je mee om dingen mogelijk en vooral onvergetelijk te maken. Informeer per mail naar de mogelijkheden. Info@jump-010.nl