Openingstijden Route Tickets

Vriendenuitje vieren?

Vriendenuitje bij Jump 010!

Jump 010 is een van de beste plekken om met vrienden te bezoeken als je op zoek bent naar een sportieve activiteit in Rotterdam! In ons trampolinepark bieden wij een geweldige combinatie van fitness, avontuur en amusement voor jong en oud.

Er zijn tal van activiteiten en attracties om van te genieten. Wij bieden een uitstekende gelegenheid om actief te blijven terwijl je plezier hebt.

Ons trampolinepark beschikt over een breed scala aan trampolines en activiteiten, waaronder dodgeball, slam dunk, freestyle jump en foam pit. Elk van deze activiteiten biedt een unieke uitdaging en vereist verschillende vaardigheden. Dodgeball bijvoorbeeld is een leuke manier om te genieten van trampolines en een ongelooflijke manier om je reflexen en vaardigheden te testen terwijl je plezier hebt met vrienden. Als je liever je dunk-vaardigheden wilt testen, dan is de slam dunk-attractie perfect voor jou. Het biedt een spannende uitdaging en biedt de mogelijkheid om een ​​aantal indrukwekkende trucs te laten zien.

Een andere populaire activiteit bij Jump 010 is freestyle jump. Dit is een geweldige manier om creativiteit en vaardigheden te tonen terwijl je geniet van de trampolines. Het biedt de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende trucjes en stunts terwijl je je lichaam en geest uitdaagt.

Als je meer van een uitdaging houdt, dan is de foam pit misschien iets voor jou. Het is een van onze populairste activiteiten en het biedt een ongelooflijke ervaring die je niet snel zult vergeten. Het is de perfecte manier om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd te genieten van een ongelooflijke tijd met vrienden.

Jump 010 is niet alleen een geweldige plek om trampolinespringen te ervaren, wij bieden ook verschillende pakketten die speciaal zijn ontworpen voor groepen en vriendenuitjes. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van het aantal mensen in je groep en de tijd die je wilt doorbrengen bij Jump 010.