Openingstijden Route Tickets

Vrijgezellenfeest vieren?

Vrijgezellenfeest bij Jump 010!

Op zoek naar een locatie voor sportieve vrijgezellenfeesten? Bij Jump 010 vind je wat je zoekt! Neem de vrijgezel mee naar ons trampolinepark in Rotterdam en leef jullie helemaal uit. Jump op trampolines tot ongekende hoogtes. Gooi elkaar de tent uit tijdens een potje dodgeball. Ga de strijd met elkaar aan op het Ninja parcours of laat je adrenaline koken met een sprong van de jump tower (voor de echte waaghalzen!). Uiteraard kunnen jullie voor, tijdens en na het jumpen voorzien worden van lekkere hapjes en drankjes.

Actieve en sportieve vrijgezellenfeesten

Als je op zoek bent naar een sportieve en actieve manier om het vrijgezellenfeest van je vriend(in) in Rotterdam te vieren, dan is Jump 010 wat je zoekt! Wij zijn gevestigd in Rotterdam en bieden een geweldige ervaring voor iedereen die op zoek is naar een sportief en avontuurlijk vrijgezellenfeest.

Het trampolinepark is perfect voor zowel mannen als vrouwen. Je vindt diverse area's om te jumpen, zoals de foam pit, het ninja parcours, de twister en nog veel meer. Zo is er altijd voor iedereen wel iets te doen is, of je nu een doorgewinterde jump-professional bent of gewoon wat plezier wilt hebben met vrienden.

Houden jullie van competitie en uitdagingen? Trampoline springen heeft het allebei! Je kunt je vrienden uitdagen om een wedstrijd te houden om te zien wie de hoogste sprong kan maken of wie de meeste flips kan doen. Dit zorgt voor een spannende en competitieve sfeer die perfect is voor een vrijgezellenfeest.

Trampoline springen is niet alleen leuk, het is ook een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben met vrienden. En met zoveel verschillende activiteiten om uit te kiezen, is er voor ieder wat wils.

Bovendien biedt trampolinepark Jump 010 verschillende arrangementen aan om ervoor te zorgen dat het vrijgezellenfeest perfect is georganiseerd. Kies de Jump Borrel die past bij jullie wensen voor het vrijgezellenfeest!